Hier vindt u de laatste informatie omtrent de getroffen maatregelen, wat dit voor u betekent, geven we antwoord op uw vragen en komt u direct met ons in contact.

Is Garage van Uden nog open?

Garage van Uden is volgens de reguliere openingstijden geopend. Het is mogelijk om uw auto langs te brengen voor een werkplaatsafspraak. De showroom is tot nader bericht gesloten. U kunt online de voorraad bekijken en een proefrit aan huis aanvragen.

 

Ik heb een werkplaats afspraak ingepland staan, wat nu?

Onze werkplaats is open. U kunt uw auto brengen voor reparatie of onderhoud. Tijdens uw bezoek houden wij de corona regels strikt in acht: het dragen van een mondkapje is verplicht, wij houden minimaal 1.5 meter afstand.

 

Ik kan mijn auto niet brengen voor een werkplaatsbezoek, wat nu?

Wij komen graag de auto bij u ophalen voor de werkplaatsafspraak en brengen deze weer op locatie wanneer de auto gereed is. Wilt u van deze dienst gebruik maken? Laat dit dan weten bij het maken van uw werkplaatsafspraak. Heeft u de afspraak al bij ons gepland staan? Neem dan telefonisch contact op, wij zullen de auto dan bij u ophalen en weer terugbrengen.

 

Is de showroom open?

De showroom is tot nader order gesloten, wel is de online showroom 24/7 voor u geopend www.garagevanuden.nl

 

Ik wil graag een proefrit maken in een occasion, kan dat?

Het is helaas niet mogelijk om de proefrit te laten plaatsvinden bij Garage van Uden. Wel is het mogelijk om een vrijblijvende proefrit met de desbetreffende auto bij u thuis te maken. Laat uw contactgegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Ik heb nog een andere vraag

Graag adviseren wij u om dan het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Garage van Uden

Garage Van Uden is een officieel Bovag bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het merk Opel. Ook voor andere merken bent u bij ons op het juiste adres. U bent van harte welkom om onze voorraad te komen bekijken aan de Spurkstraat 38 Den Dungen.

contact