Over ons

Garage van Uden

banner-over-ons

Garage van Uden de Opel specialist

Ons autobedrijf heeft een zeer moderne werkplaats met goed opgeleid personeel. Tevens is er altijd een zeer ruime keuze aan occasions. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met auto’s te maken heeft zoals o.a. inkoop/verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s/ bedrijfswagens, taxaties, schade, financiering, bemiddeling, onderdelen en accessoires, onderhoud/ reparaties en APK-keuringen.Garage van Uden is een officieel Bovag bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het merk Opel. Ook voor andere merken bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf waar nu 6 personen werkzaam zijn. Jan en zijn vrouw Ria van Uden zijn in 1974 begonnen met dit bedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in Den Dungen en omstreken.

Garage van Uden is in der loop der jaren een begrip in de regio. In onze showroom kunt u terecht voor inkoop/verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen. Wij verkopen alle merken nieuw en gebruikt in ALLE PRIJSKLASSEN.

Garage van Uden is een officieel Bovag bedrijf,dus op alle auto’s is garantie en een nationale autopas mogelijk of van toepassing.

U bent altijd van harte welkom, de koffie staat klaar!