Koffie zwart?

Maak online uw afspraak

Bij ons kunt u terecht voor alles wat met auto’s te maken heeft zoals o.a. inkoop/verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s/ bedrijfswagens, taxaties, schade, financiering, bemiddeling, onderdelen en accessoires, onderhoud/ reparaties en APK-keuringen.

Maak online uw werkplaats afspraak

 

Service

Aircoservice

Steeds meer personenauto’s en bedrijfswagens zijn voorzien van een aircosysteem. Een airco is comfortabel en zorgt er voor dat u ontspannen kunt autorijden. Daarnaast levert de airco een wezenlijke bijdrage aan de veiligheid doordat het concentratievermogen van de bestuurder bij een aangename temperatuur optimaal blijft. Zomers houdt de airco uw auto lekker koel en in de winter voorkomt het dat de ruiten beslagen. Het is verstandig de airco in alle jaargetijden te gebruiken, dit voorkomt dat door stilstand nare luchtjes ontstaan.

Service

APK keuringen

Wat wilt u van uw garagebedrijf? Vakmanschap, betrouwbaarheid, goede service en scherpe tarieven. Dit is precies wat Garage van Uden biedt.

Wij zijn RDW-erkend en BOVAG-lid en werken met uitstekend opgeleide en ervaren monteurs en beschikken over de modernste apparatuur. Bovendien geloven we bij Garage van Uden in ‘ouderwetse’ service. En mocht blijken dat een eventuele reparatie noodzakelijk is dan ontvangt u van ons altijd een prijsopgave vooraf! Ook doen wij de APK keuring voor alle merken.

Service

Autoschade en Reparatie

Autoschade is altijd vervelend en komt nooit gelegen. Wij helpen u graag verder! Van een klein deukje tot grote schade. Bij Garage van Uden kunt u altijd terecht.

Heeft u schade? Bel Garage van Uden of kom langs. Als uw auto niet meer rijdbaar is na een crash, laat het takelbedrijf deze dan direct bij ons op het terrein afleveren. Mocht u zo snel geen takel of bergingsbedrijf kunnen bereiken kunt u altijd met ons contact opnemen u auto wordt dan door ons zo snel mogelijk opgehaald. Wij zorgen dan voor een vervangende auto of brengen u weer thuis, we nemen contact op met de verzekeraar en zorgen ervoor dat uw auto weer in de oude staat wordt hersteld.

Service

Bandenservice

Wij hebben een uitgebreid bandenaanbod, hierdoor zijn we in staat om alle maten en merken te leveren. Voor elke auto en voor elke gebruikerswens heeft Garage van Uden de passende band tegen het gegarandeerde scherpste tarief.

Service

Onderhoudsbeurt

Wij onderhouden alle automerken., wij bieden kwaliteit voor alle merken en zijn bekend met de nieuwste technieken. Garage van Uden is dé specialist op het gebied van APK, banden, airco, accu, trekhaken etc. Kortom, alles voor uw auto nieuw of occasion. Of het nu gaat om een jaarbeurt, een APK keuring, onderhoud of reparatie, bij Garage van Uden bent u aan het juiste adres.

Wij zijn geen prijsvechter, maar wij bieden kwaliteit en top service tegen een concurrerende prijs. Bij ons ontvangt u vooraf altijd een prijsopgaaf zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Service

Ruitenreparatie

Wanneer uw auto een sterretje of pitje in de voorruit heeft zijn wij in staat dit vakkundig te herstellen. Wij repareren het sterretje met onze professionele reparatie methode en doordat u het sterretje laat repareren voorkomt u dat het sterretje uitgroeit tot een barst.

Blijf daarom niet te lang doorrijden met uw beschadigde voorruit. In veel gevallen wordt de reparatie door uw verzekering gedekt. Twijfel over uw verzekeringsdekking?
Met een uitgebreide WA-verzekering (WA-plus, WA-mini casco of All-risk) bent u verzekerd voor ruitschade. Ook bent u verzekerd tegen ruitschade als u All-Risk bent verzekerd met een standaard Eigen Risico.

Service

Snelservice

Garage van Uden beschikt over een “Snelservice” Dit wil zeggen dat wij diverse reparaties kunnen uitvoeren terwijl u onder het genot van een heerlijk kopje koffie wacht. Denk hierbij aan het vervangen van Accu’s, banden uitlaten etc.

Contactgegevens

Garage van Uden

Garage Van Uden is een officieel Bovag bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het merk Opel. Ook voor andere merken bent u bij ons op het juiste adres. U bent van harte welkom om onze voorraad te komen bekijken aan de Spurkstraat 38 Den Dungen.

contact